We werken met kwaliteit

Voor de professionals van FR Schilderwerken is het niet meer dan vanzelfsprekend dat we pas tevreden zijn wanneer de klant dat is. Zo heeft u jarenlang plezier en profijt van het schilderwerk van FR Schilderwerken. De klus is pas af wanneer onze klant dat aangeeft. We gaan daarom puur voor kwaliteit en werken met A-merken zoals Caparol, Sigma en Boonstoppel.

Boonstoppel
Sigma
Caparol

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk heeft uiteraard minder te lijden dan schilderwerk buiten. Maar ook binnen moet zo nu en dan opgefrist en aangepast worden. Denk aan kleurverandering door invloeden van licht, roken of koken. Bovendien vereist een binnenklus een nauwgezette voorbereiding in de tijdsinvestering. Wij snappen dat u zo snel mogelijk de klus afgerond wil hebben. Wij werken daarom snel, accuraat en volgens een tijdschema dat, naast het kleur- en materiaaladvies, vooraf goed besproken wordt.

Lees verder >

Samenwerking

FR Schilderwerken werkt samen met een aantal collega-bedrijven. Zo kunnen wij voorkomende klussen, zoals het onderhoud of herstel van beschadigde kozijnen of ander werk dat naar voren komt, door een van onze collega’s laten uitvoeren. Zo kunnen wij onze klanten optimaal bedienen.”

Recente klussen

In opdracht van SO Soest zijn we momenteel druk bezig met het schilderen van de wanden en plafonds van hun kleedkamers.
In opdracht van SO Soest zijn we momenteel druk bezig met het schilderen van de wanden en plafonds van hun kleedkamers.
De kleedkamers worden behandeld met een schimmeldodend middel, loszittende spacks in het plafonds worden hersteld en daarna worden de oppervlaktes voorzien van een schimmelwerende coating.
De kleedkamers worden behandeld met een schimmeldodend middel, loszittende spacks in het plafonds worden hersteld en daarna worden de oppervlaktes voorzien van een schimmelwerende coating.

Alle klussen >

Kleuradvies

Zoveel mensen, zoveel wensen. De keuze van de juiste kleur lijkt subjectief. Wat de een prachtig vindt, dat kan een ander vreselijk vinden. Het is niet verstandig om zomaar een kleur te kiezen voor uw keuken, woon-, slaap-, kinder,- of studiekamer. De weerkaatsing van het licht op de kleur heeft zeker invloed op het eindresultaat. Wij kunnen u helpen. FR Schilderwerken heeft ervaring in kleuradvies.

 

U zult verbaasd zijn hoe een kleur er bijvoorbeeld anders uit kan zijn op het moment dat de lichtinval wijzigt. Daarom houden wij rekening met verschillende factoren. Bij een advies beoordelen wij de ligging van de kamer en op welk tijdstip van de dag er veel ‘geleefd’ wordt in het vertrek. Ook belangrijk is of er daglicht, kunstmatig licht of een combinatie is, de kleur van de vloer en welke attributen er in de kamer staan.

Meer dan 18 jaar ervaring

Frans en Roeland kennen elkaar van het voetballen. In de zaal vonden zij elkaar regelmatig in creatieve voetbalcombinaties in de kleuren van SEC. Het creatieve combineren de twee Soesters voor hun schildersbedrijf FR Schilderwerken.

Frans

"De schildergenen zitten bij mij in het bloed. Ik ben jarenlang actief geweest in een totaal andere branche. Maar het vak heb ik al jong geleerd van mijn opa, dat was echt een vakman. Ook mijn vader was handig met de kwast. Het is leuk en dankbaar werk. Het werk vakkundig, efficiënt en schoon uitvoeren levert niet alleen veel waardering op. We merken dat mensen gelukkiger worden als hun huis fraai opgeknapt is. Tevreden klanten, daar worden wij blij van."

Roeland

"Ik ben 18 jaar schilder en heb inmiddels de nodige ervaring opgedaan. Samen met Frans heb ik in het verleden tot ieders tevredenheid een aantal flinke klussen gedaan."

Vrijblijvende offerte of andere vraag?

Of bel ons gerust

 

Frans
06 27 03 22 42

Roeland
06 139 77 888